About

La Muunel, raportăm totul cu empatie și punem sănătatea ochilor noștri la inima fiecărei povești. Punem accentul pe sănătatea ochiului în orice publicăm, fie că e vorba de un articol de știri de actualitate, inovații în domeniu, lifestyle sau chiar un articol despre entertainment. Și cel mai important, acoperim noutăți din domeniul oftalmologic. Indiferent de cine ești, unde locuiești sau ce crezi, poți conta pe Muurel să-ți ofere informații de calitate. Luăm în considerare nevoile, pasiunile și curiozitățile cititorilor noștri în tot ce publicăm. Dacă un lucru contează pentru cititorii noștri, atunci contează pentru noi.

 

La Muunel:

–  Ne ascultăm cititorii și vorbim de subiecte care contează pentru ei;

– Acoperim o varietate de subiecte și perspective diferite dintr-o perspectivă cinstită și de încredere;

– Suntem atât globali cât și locali, cu redacții localizate și ediții diferite peste tot în lume;

– Oferim diversitate și includem și vocile care uneori nu fac parte din conversație, deși ar trebui.

Dedicația noastră pentru inclusivitate

Credem cu tărie că diversitatea –  în cine suntem și în cum ne spunem poveștile în domeniul oftalmologic, atât cât în cititorii noștri – e necesară în misiunea noastră. Vrem să scriem despre probleme relevante; să avem o abordare care să includă variate puncte de vedere; și să servim conținut de calitate unui public cât mai divers. Asta înseamnă să includem o varietate de voci în articolele noastre despre ochelari și alte probleme oftalmologice, să încurajăm diversitatea în redacție și să ne ascultăm cititorii pentru a fi pe cât de deschiși și receptivi cu putință.

Standarde, Corecturi și Politica de Confidențialitate

Muunel își propune să ofere articole corecte, transparente și bine investigate, precum și independente și cinstite. Muunel încearcă să verifice și să confirme orice informație de la mai multe surse, atât cât e posibil. Muunel le asigură anonimatul surselor sale, pentru ca aceștia să poată oferi informații publicului fără a se pune în vreun pericol; Muunel nu garantează anonimatul surselor ca aceștia să poată evita consecințele opiniilor exprimate.

 

Platforma Muunel include etichete pentru a indica dacă un articol constituie opinia unui individ sau conținut sponsorizat, și menținem o politică transparentă în relațiile cu partenerii externi care ne furnizează conținut.

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top