Reducerile de iarnă îți aduc până la -20%, și consultații GRATUITE!!

X

Ochelarii de Soare Care Se Potrivesc Personalității Tale

impotriva-luminii-albastre impotriva-luminii-albastre

Întrucât oamenii te recunosc în general după chipul tău, ochelarii pe care îi porți reprezintă o parte imensă a identității tale, mai ales dacă trebuie să-i porți tot timpul sau de cele mai multe ori. Indiferent dacă dorești să pari iubitoare de distracție, sofisticată, sau conservatoare, ochelarii potriviți te pot ajuta să modelezi impresia pe care o exerciți asupra oamenilor și modul în care ești percepută de ceilalți. Așadar, cu atât de multe opțiuni disponibile astăzi, cum alegi o pereche de ochelari care se potrivesc personalității și stilului tău de viață?

Ce spun ochelarii tăi de soare despre tine:

Potrivit designerilor de la Muunel, , cheia aici este să iei în considerare cel mai important aspect al vieții tale. De exemplu, dacă ești o persoană destul de activă și sportivă, îți recomandăm să iei în considerare ochelarii sport sau poți opta pentru un stil care se potrivește cu domeniul în care lucrezi. Poți chiar să te gândești să obții mai mult de o pereche astfel încât să îți poți potrivi ochelarii cu diferitele aspecte ale vieții tale.

Când vine vorba de a face o impresie bună, nu există un loc mai important decât la locul de muncă. Și ochelarii de soare cu care apari în ușa biroului, pot modela modul în care ești percepută de colegi, clienți și superiori. Dacă dorești să te ajuți să insufli încredere în tine la locul de muncă, atunci este o idee bună să optezi pentru forme și culori conservatoare ale ramelor. Acestea ar putea include forme clasice, cum ar fi oval sau dreptunghi, combinate cu culori tradiționale atemporale precum negru, gri, argintiu, maro și auriu.

Dacă ești non-conformistă sau diferită

Dacă dorești să îți arăți creativitatea cu aspectul tău, alegerea ochelarilor de soare poate avea un impact masiv. Modalitățile de a-ți arăta partea creativă sunt atât formele moderne, fie cele clasice, în rame din plastic mai groase și mai dramatice. Ochelarii de soare cu culori îndrăznețe, atrăgătoare sau chiar cu laminate multicolore, pot fi, de asemenea, alegeri excelente pentru tipurile creative, de ultimă generație.

Purtarea ochelarilor de soare  în jurul vieții tale ocupate

Pentru persoanele ocupate, în special părinții, care nu prea au timp să urmeze cele mai noi tendințe ale modei și doresc o pereche de ochelari de soare de încredere care să arate grozav, oferind în același timp un mod practic, o pereche de bază, dar elegantă, care să se potrivească formei feței, pot fi opțiune perfectă.

ochelari filtru lumina albastra

Formă rotundă

A spus cineva vreodată că semeni cu Kirsten Dunst din Spiderman? Presupunând că se refereau la fața ta în formă similară rotundă și nu la capacitatea ta de a săruta băieții care atârnă cu susul în jos; dacă ai caracteristici moi în care lățimea și lungimea feței sunt proporționale de la frunte la bărbie și obraz la obraz, atunci ai o față rotundă. Alege o ramă cu unghiuri pronunțate, eventual niște ochelari pătrați sau dreptunghiulari care să contrasteze forma feței.

 ochelari de forma rotundă
 ochelari fata ovala

Formă pătrată

Dacă Lara Croft este mai mult stilul tău, iar oamenii te-au recunoscut pentru că ai împărtășit o formă de față simetrică cu Angelina Jolie, pomeții tăi și linia maxilarului înseamnă că ai o față în formă pătrată. Alege niște ochelari rotunzi sau ovali pentru a „îndulci” unghiurile feței. 

Formă ovală pătrată

Când te-ai hotărât ce Charlie’s Angel ai fi, prietenii ți-au sugerat întotdeauna idea că ai fi Alex Munday? Pomeții înalți și bărbia mai îngustă decât fruntea înseamnă că împărtășești o formă ovală a feței cu Lucy Liu. În general, înclină către niște ochelari mari cu unghiuri îndrăznețe (deși nu neapărat la fel de ascuțite ca pentru fața rotundă).

ochelari fata ovala
ochelari dupa forma fetei

Formă de inimă

Dacă ai fruntea largă, bărbia îngustă și pomeții înalți, superputerea ta ideală fiind vindecarea regenerativă nu este singurul lucru pe care îl împărtășești cu actrița eroilor feței în formă de inimă, Hayden Panettiere. Deși ai putea purta și niște ochelari pătrați, cei rotunzi s-ar putea să se potrivească mai bine. Alege niște rame puțin mai largi decât fruntea pentru un balans frumos.

Polarizat

Scump Bun pentru sporturile în aer liber Filtru de lumină care permite o viziune clară Nu întotdeauna protejat UV Reflectă lumina soarelui de la mașini, apă și zăpadă

Nepolarizat

Accesibil Se estompează totul, fără a filtra lumina De obicei, protejat UV Bun pentru îmbrăcăminte casual, de zi cu zi

Sfaturi și recomandări

sigură-te că rama ochelarilor tăi de soare  ți se potrivește. Ultimul lucru pe care îl vrei  este aspectul ochelarilor de soare pe o coardă, popular printre vârstnici. Mergi după ceva măgulitor și funcțional!

Cu excepția cazului în care ești la o petrecere de costum cu temă de ochelari de soare, a purta ochelari de soare noaptea nu este niciodată în regulă.

Indiferent dacă alegi o marcă sau ceva standard, verifică dacă lentilele sunt protejate UV pentru a bloca razele dăunătoare, protejându-ți ochii de soare.

A ști cum să cumperi ochelari de soare care ți se potrivesc este într-adevăr o artă. Dacă alegerea ta s-a făcut corect, ochelarii de soare vor fi accesoriul tău nr. 1, elementul care poate călători prin ținute, sezoane, activități și tendințe.

Ce fel de ochelari de soare sunt tipul potrivit pentru stilul tău de viață și impresia pe care vrei să o faci?  Gândește-te bine ce impresie vrei să faci și apoi alege ramele potrivite din oferta Muunel. 

Încă mai căutați perechea perfectă?

Vizionați oferta noastră de rame și lentile de calitate superioară.

×

Selectați locația dvs.