Reducerile de iarnă îți aduc până la -20%, și consultații GRATUITE!!

X

AVANTAJELE ȘI DEZAVANTAJELE LENTILELOR DE TRANZIȚIE

Lentilele de tranziție sau lentilele fotocromatice sunt lentilele care se întunecă la lumina soarelui și își revin la normal la lumină mai slabă sau în întuneric. Acestea oferă confortul ochelarilor de soare fără a fi nevoie să le purtați peste ochelarii de vedere sau să treceți de la unii la alții. Știm că acestea sunt întrebări presante, așa că am adunat câteva informații pentru a vă ajuta să luați o decizie bine informată.

Avantajele

Beneficiile lentilelor de tranziție par evidente, dar nu toate sunt. Iată câteva dintre cele mai mari avantaje ale achiziționării unei perechi de lentile de tranziție:

 Rentabile – Lentilele fotocromatice sau de tranziție pot fi destul de rentabile. Lentilele de tranziție pot fi purtate atât în interior, cât și în exterior și pot elimina nevoia pentru ochelarii de soare.

Convenabile

Cu lentilele de tranziție, puteți purta ochelari de soare în timp ce conduceți și puteți citi indicatoarele rutiere esențiale; acestea vă scutesc de necesitatea de a purta două perechi de ochelari și de fi nevoiți să treceți de la una la alta pentru a satisface diferite nevoi.

Protecție UV

Lentilele de tranziție asigură protecție 100% de razele UVA și UVB pentru a vă proteja ochii de efectele nocive ale razelor ultraviolete emise de soare.

Protecție împotriva luminii albastre

Lumina albastră este emisă de surse ce nu sunt naturale, cum ar fi ecranele de calculator și alte dispozitive digitale.

Varietate de modele de lentile

Lentilele de tranziție vin în mai multe formate, inclusiv lentile bifocale, multifocale și lentile cu indice ridicat.

Varietate de nuanțe și culori

În timp ce unele persoane preferă o lentilă gri de densitate mai deschisă, altele preferă cea mai închisă lentilă maro. Pe site-ul nostru, lentilele de tranziție sunt acum disponibile în diverse densități și culori ale lentilelor, răspunzând astfel numeroaselor cerințe personale diferite.

Dezavantaje

Acestea sunt câteva dintre dezavantajele lentilelor fotocromatice:

Ineficiente în mașini

Lentilele fotocromatice se întunecă ca reacție la razele UV, pe care parbrizul le blochează. Din acest motiv, lentilele de tranziție nu se vor întuneca foarte bine în mașină.

Diferențe între mărci

O altă problemă cu lentilele fotocromatice este că diferite mărci au niveluri diferite de întuneric și alți timpi de reacție. Putem sublinia și faptul că lentilele de tranziție sunt pionieri în domeniul lentilelor și se află la capătul lentilelor de top la nivel mondial în domeniul fotocromic. Compania Muunel cooperează cu ei, producând lentilele noastre cu compania de tranziție.

Afectate de vremea rece

 Lentilele de tranziție sunt, de asemenea, afectate de vremea mai rece, ceea ce înseamnă că le ia ceva mai mult timp să reacționeze la razele UV în timpul iernii.

S-ar putea să nu fie polarizate

Majoritatea lentilelor de tranziție nu sunt polarizate, ceea ce ar putea duce la străluciri puternice. Consultați medicul oftalmolog pentru a vedea ce opțiune este cea mai bună pentru dumneavoastră.

Încă mai căutați perechea perfectă?

Vizionați oferta noastră de rame și lentile de calitate superioară.

×

Selectați locația dvs.