Ce spun ochelarii de soare despre stilul tau?

| 10.05.2021

Stilul tău spune multe despre personalitatea ta, indiferent dacă vrei să spui asta sau nu. Așadar, de ce să nu înveți puțin mai multe despre ceea ce spune stilul tău despre tine.

Fapt: Toată lumea arată mai rece în nuanțe. Așadar, șansele sunt ca, dacă porți ochelari de soare, deoarece ochii tai sunt hipersensibili la lumină, sa iti alegi perechea în funcție de modul în care te simți când ii pui la ochi. În plus, sunt, la urma urmei, primul lucru pe care oamenii îl observă atunci când se uită la fața ta, așa că cu siguranță au un fel de impact asupra primelor impresii.

Ochelarii de soare sunt un adevărat constructor de personaje. Sau cel puțin joacă un rol important în personajul pe care pe care ceilalți il vad. Sunt în față și în centru și pot schimba literalmente forma feței tale. Așadar, înainte de a iti cumpăra următoarea pereche de ochelari de soare, gândește-te la ceea ce ai putea transmite lumii.

Dacă ochii tăi sunt ferestrele către sufletul tău, ce fel de mesaj trimiți cu nuanțele tale? Ca și în restul a ceea ce ai pus împreună, ochelarii de soare vorbesc despre stilul tau personal. Ești un om oglindit al misterului sau mai mult un pasionat de sporturi în căutarea umbrelor? Știi chiar de ce ar trebui să ai nevoie de lentile polarizate? Te simți încrezător că alegerea ta în cadre reprezintă cel mai bine omul din spatele lentilelor?

Ochelarii de soare par să spună „mă ascund”, dar în secret spun „uită-te la mine”. Deci, ce forme de ochelari de soare transmit în mod tăcut lumii, personalitatea ta?

Acestea fiind spuse, iată câteva forme populare de ochelari de soare, împreună cu ceea ce s-ar putea spune despre stilul tău.

Lentile supradimensionate

Nuanțele pe care toată lumea iubește să le ascundă în spate! Acești ochelari sunt jucăuș misterioși și conferă o aură enigmatică simțului tău de modă. Indiferent dacă simulați o celebritate care păstrează un profil scăzut sau că încerci să emani un sentiment al femeii fatale, acestea sunt nuanțele preferate din colecția ta.

 Aviatori

Ești încrezător și descurcat. Gata pentru a lua lumea și cu ochii în spatele acelor nuanțe oglindite. Stilul tău este clasic, dar original, iar simțul tău de modă nu va muri niciodată. Introdus acum un secol, aviatorii sunt populari atât în ​​rândul bărbaților, femeilor, cât și al vedetelor. Vei vedea personaje iconice în filme de vârf care poartă acești ochelari.

Călători

Iubești aspectul utilitar! Acești ochelari sunt versatili și simpli, ceea ce înseamnă că ii poți purta oriunde, oricum. Vrei să te îmbraci și să ieși ușor, dar totuși vrei să te asiguri că arăți și te simți uimitor –  atunci acești ochelari sunt pentru tine.

Cuplu ochelari MUUNEL
Ochelari de soare MUUNEL

Ochelari de soare Cat Eye

Fetele cu ochi de pisică au un fler pentru dramatic. Inspirat de anii 1950, ești o pisicuță grozavă care nu se încadrează în cele mai noi tendințe. Îți păstrezi stilul complet unic, descurcat și elegant.

Ochelari de soare tip testoasa

Dacă îți place mult mai mult modelul ochelarilor decât forma, ar putea însemna că ești vesel și tânăr. Persoanelor care poartă ochelari de soare cu model le place să arate drăguț și să țină lucrurile ușoare. Găsirea unei perechi care să prezinte corect o imprimare înseamnă găsirea de ochelari de soare cu rame mai groase.

Ochelari de soare dolofani

Aceste nuanțe hipster spun că îți place să fii la curent cu toate cele mai noi tendințe. Ceea ce poate nu știi este că acest stil a debutat în anii 1950, astfel încât renașterea lor vorbește despre modul ciclic în care lumea modei readuce stiluri mai vechi.

Aceste nuanțe spun același lucru acum ca și acum 50 de ani: că ești cool, creativ și unic.

Perechea potrivită pentru tine

Unii oameni își petrec întreaga viață dedicată unui singur stil de ochelari de soare, în timp ce alții se îndrăgostesc de un aspect diferit în timp. Indiferent de ce fel de nuanțe îți place acum, există întotdeauna stiluri noi care apar sau stiluri vechi care revin, așa că folosește cu încredere accesoriile preferate!

Tu ce ochelari de soare porții? Care este stilul tau?

Aici, la Muunel te putem îndruma cu sfaturi si idei, potrivite gusturilor tale. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *