Reducerile de iarnă îți aduc până la -20%, și consultații GRATUITE!!

X

Cum Să Ajustezi Ochelarii Noi

Cum-Sa-Ajustezi-Ochelarii- Cum-Sa-Ajustezi-Ochelarii-

Fie că sunt ochelari de vedere, ochelari pentru lumina albastră, ochelari de condus sau pur și simplu ochelari de soare, îi vei purta ore în șir, așa că este foarte important ca aceștia să fie confortabili și să nu provoace nici un disconfort. Ai petrecut ore întregi căutând stilul și mărimea perfectă pentru fața ta, ai comandat ochelarii și acum că au ajuns, s-ar putea să simți că nu sunt perfecți.

Acest lucru se poate întâmpla uneori și nu înseamnă că trebuie să îi returnați, ci mai degrabă să faceți câteva ajustări ușoare. Acest lucru este destul de normal atunci când comandați ochelari online, deoarece fiecare față este diferită și nu există o ramă perfectă care să se potrivească tuturor.

Așa că urmați pașii prezentați mai jos și sperăm că veți avea o pereche de ochelari care se potrivesc foarte bine chipului vostru și pe care să îi puteți purta timp de mai multe ore fără niciun disconfort.

Ochelarii stau prea jos pe nas

În cazul în care ochelarii au o ramă de metal, ceea ce trebuie să faceți este să împingeți pernițele pentru nas mai aproape unele de altele folosind degetele mari. Continuați să ajustați până când se potrivesc bine de fiecare parte a nasului. Dacă ochelarii au o ramă de plastic asa cum au ochelarii Muunel, atunci ceea ce trebuie să faceți este să-i puneți în apă caldă timp de aproximativ 1 minut. Apoi, aplicați ușor o presiune pe capătul brațelor, apăsând spre interior și în jos. Acest lucru va asigura o potrivire mai bună în spatele urechilor.

ochelari protectie laptop protectie uv

Ochelarii te ciupesc de nas


Aceasta este problema opusă celei menționate mai sus, așa că trebuie să efectuați acțiunile opuse. În cazul ochelarilor cu ramă de metal, folosiți degetele pentru a îndepărta pernițele una de cealaltă, până când nu mai simțiți presiunea pe nas. În cazul ochelarilor cu ramă de plastic, puneți-i în apă caldă timp de 1 minut și apoi ridicați ușor capătul brațelor spre exterior și în sus. Făcând acest lucru, vor sta mai relaxat în spatele urechilor.

ochelari de soare protectie uv-muunel-eyewear barbati

O lentilă stă mai sus decât cealaltă

Dacă lentila stângă este mai sus, atunci trebuie să îndoiți încet brațul drept în jos. Dacă cea dreaptă este mai sus, atunci trebuie să îndoiți brațul stâng. Faceți îndoirea acolo unde brațul se simte mai reglabil, fie la balama, fie la partea care se așează pe urechi.

O lentilă este mai aproape de ochi

Dacă lentila din stânga este mai aproape, atunci trebuie fie să îndoiți brațul stâng spre interior, fie să îl îndoiți pe cel drept spre exterior. Uneori s-ar putea să fie nevoie să le ajustați pe amândouă, până când simțiți că se potrivesc corect. În cazul în care lentila dreaptă este mai aproape de ochi, atunci trebuie fie să îndoiți brațul tâmplei drepte spre interior, fie să îndoiți brațul tâmplei stângi spre exterior (sau ambele). Îndoirea se face la balama. Unele materiale sunt mai reglabile decât altele, în timp ce unele nu pot fi ajustate deloc. Încercați pașii menționați mai sus, dar aveți grijă și nu forțați îndoirea, altfel îi puteți rupe. Dacă ați încercat toate aceste ajustări și tot nu se potrivesc, puteți fie să mergeți la un optometrist pentru a îi ajusta, fie să îi returnați de unde i-ați luat și să cereți o altă ramă. Vă invităm să verificați oferta noastră de ochelari și rame pentru a fi protejați atunci când utilizați ecrane de computer sau telefon pe perioade lungi de timp. În plus, veți arăta foarte cool.

Cauți ochelari protectie uv?

Vezi oferte rame de ochelari – Muunel

×

Selectați locația dvs.