Reducerile de iarnă îți aduc până la -20%, și consultații GRATUITE!!

X

Cum să alegi rame de ochelari pentru bărbați

Muunel-ochelari-protectie-lumina-albastra Muunel-ochelari-protectie-lumina-albastra

Dacă citiți această postare, este posibil să o faceți printr-un fel de instrument de corectare a vederii, cum ar fi ochelarii sau lentilele de contact. Diferite surse vă vor oferi un număr diferit, dar o majoritate considerabilă – de fapt, 75% dintre oameni au nevoie de ajutor pentru a vedea. Acest lucru este acum agravat de prevalența ecranelor cu lumină albastră cu care ne aflăm în mod constant. Având în vedere că ochelarii au mult potențial ca accesoriu de stil, am creat un ghid pentru bărbați pentru alegerea ochelarilor.

Cum este diferit ghidul nostru pentru ochelari

Multe alte articole de blog pe acest subiect tratează modul în care diferite  rame ochelari barbati sunt ok (sau nu) față de diferitele forme ale feței. Aceste informații nu sunt neapărat nevalide, dar omit un aspect important: personalitatea.

Deși există o valoare în acest sens, considerăm că personalitatea stilului dvs. ar trebui să fie primul punct de luare a deciziilor atunci când vine vorba de selectarea  unei rame de ochelari. De ce?

Spunem adesea că cea mai importantă parte a oricărei ținute nu este îmbrăcămintea sau accesoriile pe care le porți – ci chiar fața ta. Aceasta este cea mai expresivă parte a corpului nostru, iar ochii noștri sunt cea mai expresivă parte a feței. Ochelarii ocupă acest imobil foarte important, deci este crucial să fie sincronizați cu imaginea pe care doriți să o proiectați.

Cei mai supuși stilistic dintre noi vor gravita în mod inevitabil către stiluri care sunt liniștite și își vor încadra fața într-un mod clasic. Cei mai îndrăzneți dintre noi vor gravita către stiluri mai îndrăznețe. Este posibil ca acestea să nu se potrivească cu o anumită formă a feței în sens clasic, dar vor proiecta imaginea dorită.

Pe scurt: personalitatea (și puțină îndrumare) va va conduce către ochelarii potriviți.

1. Rame negre de baza

Dacă aveți pomeți înalți, caracteristici puternice și o față ovală, puteți găsi liniile robuste ale ochelarilor de bază dreptunghiulari negri. Acesta este stilul de ochelari Jay-Z, Kit Harington și Colin Firth, toate favorizează: rame groase întunecate purtate cu ansambluri negre. Este un aspect care spune inteligent și încrezător.

2. Bejul a revenit (ochelari unisex)

Uneori numite „nisip” sau „miere” sau „grâu”, nuanțele de bej apar foarte mult în ochelarii de designer pentru bărbați, de la metale bej periate. Acesti ochelari unisex vin în mai multe culori, dar dacă mergeți cu bej, veți găsi culoarea caldă cu nuanțe aurii care măgulește cele mai multe tenuri.

3. Rame de tip broască țestoasă

Nimeni nu a făcut mai mult decât Ryan Gosling pentru a repune broasca țestoasă pe harta hipsterilor. Gosling optează pentru un obiectiv mai rotund într-un cadru îngust, cu pete de chihlimbar care îi evidențiază părul nisipos și tonurile roșii din barbă.

Ce sunt ochelarii de protecție?


4. Ochelari cu linii fine

Mulți bărbați care poartă specificații toată ziua caută confortul mai presus de orice. Progresele tehnologice oferă noi modalități de a lua greutatea fără a sacrifica stilul sau durabilitatea.

5. Rame clare și evidente

O modalitate subtilă de a obține formă și stil fără a distrage atenția culorilor, cadrele clare oferă o rotire proaspătă asupra stilurilor clasice.

6. Rame pentru frunte clasică

Cadrele de pe sprâncene au decolat din nou, apărând în clasic negru și țestoasă, precum și în metale modelate și nuanțe mai palide.Unul dintre stilurile de ochelari, muzicianul britanic și stilistul de tendințe Zayn Malik este cunoscut pentru faptul că ochelarii cu frunte arată excelent.

7. Rame cu specificații ecologice

Cadrele ECO, în special, sunt cunoscute pentru construcția lor inovatoare ecologică. Cadrele ECO sunt certificate de USDA, utilizând oțel inoxidabil reciclat pentru metal și ulei din semințe de ricin vegetal 63% regenerabil pentru plasticul lor. În plus, le puteți cumpăra știind că un copac este plantat pentru fiecare cadru vândut.


8. Rame rotunde retro

Ramele rotunde au o atmosferă retro-cool. Faimosul Glenn Miller le poarta și adaugă o punte și brațele metalice care se estompează în gri.

Dacă doriți să vă întoarceți și mai departe și să evocați cool Jazz Age din Parisul sau Harlem-ul anilor 1920, optați pentru rame simple din sârmă aurie cu bara deasupra și o opțiune pentru a le transforma în ochelari de soare în stil vintage.

9. Rame ce par de sârmă

Dacă aveți o față rotundă, noile cadre de sârmă vi se pot potrivi mai bine. Acest stil oferă toată atmosfera retro bookish cu o geometrie mai măgulitoare.

Cu siguranță îți dorești un cadru care să fie la moda.

Este normal, de asemenea, să doriți ca ramele de  ochelari să vă reziste în următorii doi ani și să supraviețuiască tendințelor în continuă schimbare, sfatul nostru: alegeți o rama care să se potrivească formei feței dar mai ales  personalității și obiceiurilor zilnice.

Procedând astfel, puteți evita capcanele modei rapide pentru a vă asigura o pereche de ochelari pentru bărbați care vi se potrivește, chiar și atunci când tendințele au dispărut.

Încă mai căutați perechea perfectă?

Vizionați oferta noastră de rame și lentile de calitate superioară.

×

Selectați locația dvs.