Reducerile de iarnă îți aduc până la -20%, și consultații GRATUITE!!

X

Ghid complet de ochelari de vedere

Rame-Ochelari-de-Vedere-Ce-Te-Intineresc-d-scaled 1 Rame-Ochelari-de-Vedere-Ce-Te-Intineresc-d-scaled 1

E destul de supărător să mergi la doctorul oftalmolog și să auzi că trebuie să îți pui ochelari. Nu ne imaginăm cum ar putea arăta viața noastră cu ochelari, de obicei pentru că deja ne-am creat o impresie despre noi fără ochelari. Iar această imagine se va schimba radical când ne punem ochelari. Sau cel puțin așa ni se pare. Adevărul e că ochelarii nu schimbă decât vederea, anume te ajută să vezi mai bine. Altfel, nu schimbă nici opiniile celorlalți, nici imaginea ta în mod radical.

Acum că am scos problema asta din ecuație, haideți să discutăm puțin despre cum alegi ochelarii de vedere potriviți pentru tine.

Ochelari de culoare albastră sau verde

Ramele de culoare albastră sau verde fac cei mai buni ochelari de vedere pentru părul gri. Deci, dacă părul tău devine gri, nu mai fi jenată de asta.Este timpul să-l etalezi cu ochelari de vedere nuanțați reci, cu culoarea albastră sau verde pe rame și tâmplele care completează culoarea gri. Indiferent dacă ești bărbat sau femeie, culoarea albastră/verde  este potrivită pentru tine. Mai mult, merg bine cu multe ținute și pot fi găsite și în orice stil de rame.

rame ochelari vedere femei

Lentile de ochelari de vedere

Urmează apoi alegerea lentilei. Doar pentru că doctorul a stabilit câteva aspecte, asta nu înseamnă că nu ai o alegere. Lentilele simple te ajută să vezi și atât. Însă cu timpul vei avea probleme cu murdăria și zgarieturile, la fel și cu luminile puternice și cu aburirea lentilelor. E mai bine să alegi lentile cu diverse tehnologii incluse în ele.Lentile rezistente la zgârieturi. S-ar putea să fie nevoie ca ochelarilor tăi să li se adauge un strat în plus ca să le dea mai multă rezistență în cazul unei lovituri, dar merită.

Lentile antireflex. Lentilele antireflex au un efect polarizant și blochează reflexia puternică a luminii, astfel că nu te mai confrunți cu acea impresie de orbire temporară când vezi faruri puternice sau lumina soarelui.

Lentile anti-ceață. O problemă mare atunci când porți ochelari o constituie încețoșarea acestora când treci de la cald la rece și invers. Astăzi, poți cere să li se adauge ochelarilor tăi un strat special anti-ceață.

Lentilele Muunel au toate cele 3 proprietăți de mai sus. 

Pot avea ochelari de vedere și de soare?

Da, dacă îți dorești, îți poți face la comandă niște ochelari de purtat afară care să fie speciali pentru problemele tale de vedere, dar să te și protejeze împotriva razelor UV ale soarelui. Ochelarii Muunel oferă protecție UV până la un nivel de 400 nm, asemănător cu o pereche de ochelari de soare de calitate. 

Ochelari de vedere – preț

E greu de estimat costul final al ochelarilor tăi de vedere. Acesta va depinde foarte mult de firmă, calitatea materialelor, precum și ce straturi extra dorești să incluzi.  Ochelarii Muunel costă în jur de 280 de lei și vin cu numeroase beneficii și straturi de protecție.  Acesta este un preț foarte bun comparativ cu alte produse similare ce costă 600 de lei. 

ochelari moderni de vedere

Încă mai căutați perechea perfectă?

Vizionați oferta noastră de rame și lentile de calitate superioară.

×

Selectați locația dvs.