Reducerile de iarnă îți aduc până la -20%, și consultații GRATUITE!!

X

Tot Ce Trebuie Să Știi Despre Ochelarii de Calculator

Muunel-ochelari-protectie-lumina-albastra Muunel-ochelari-protectie-lumina-albastra

Petreci mult timp în fața calculatorului? Nu, de fapt, mai bine nu răspunde. Cu siguranță citești acest articol pe laptop sau telefon (asta dacă nu ți l-a printat cineva special, iar tu de fapt n-ai văzut niciodată un ecran digital, caz în care scuze!), așa că răspunsul este probabil da.

Mulți dintre noi avem slujbe care au măcar o legătură periferică cu lumea digitală, iar din ce în ce mai mulți tineri se angajează în domeniul digital, lucru care îi expune la ecrane cam toată ziua. Iar asta desigur că nu este bine.

Lumina albastră emisă de ecran îți afectează ritmul circadian, motiv pentru care adormi din ce în ce mai târziu și din ce în ce mai greu seara.

Mai mult, luminozitatea ecranului afectează ochiul, îl stresează, iar mușchii oculari se slăbesc progresiv. Un alt pericol al timpului petrecut în fața calculatorului este că ne obișnuim ochii să se focalizeze pe ceva în apropiere (pe ecran), și îi dezobișnuim de vederea la distanță, lucru care în timp poate duce la miopie

Există o legătură între lumina albastră și degenerarea maculară?

Acesta este un subiect destul de controversat în lumea medicală. Unii experți sunt de părere că da, lumina albastră emisă de ecrane și LED-uri constituie un pericol pentru ochii noștri și trebuie combătută, în timp ce alții sunt de părere că nu lumina albastră în sine e de vină, ci mai degrabă clipitul rar și oboseala ochiului.

Ochelari de calculator-  păreri

Oricare ar fi adevărul, ambele tabere par să cadă de acord în privința unui aspect: dacă petreci mult timp la calculator, ar fi o idee bună să-ți programezi o vizită la oftalmolog și să îți cumperi niște ochelari de calculator.

Ce sunt ochelarii de protecție?


Tipuri de lentile: Lentile pentru lumea digitală

Dacă nu ai nici un fel de defecte de vedere, atunci vei purta ochelari cu lentile de protecție împotriva luminii albastre și care nu distorsionează imaginea în nici un fel. Dacă porți deja și ochelari de vedere și ai anumite dioptrii, atunci nu este o problemă. Când pui comandă pe site-ul nostru încarcă și rețeta pe care o ai, iar experții noștri vor crea lentilele de protecție așa încât să includă și dioptriile. În acest fel, vei avea și ochelarii de vedere și pe cei de lumină albastră într-o singură pereche.

Ochelari de protecție calculator-  preț

Cât te costă o pereche de ochelari de protecție pentru calculator? Asta depinde foarte mult de magazin, firmă, etc. Ca în orice alt domeniu comercial, o firmă mare nu înseamnă neapărat un produs de calitate. Ochelarii noștri costă în jur de 250 de lei și vin cu numeroase filtre de protecție și sunt realizați după standardele internaționale ISO 12870.  

Verificați acum oferta noastră de lentile de calitate superioară și de rame în diverse stiluri și culori. 

Încă mai căutați perechea perfectă?

Vizionați oferta noastră de rame și lentile de calitate superioară.

×

Selectați locația dvs.