Reducerile de iarnă îți aduc până la -20%, și consultații GRATUITE!!

X

5 motive pentru a evita ochelarii ieftini

Deși este foarte tentant să economisiți bani ori de câte ori puteți, ochelarii online s-ar putea să nu fie locul unde să vă zgârciți. Retailerii online care vând ochelari de vedere ieftini spun adesea că pot oferi prețuri mici pentru că nu au aceleași cheltuieli. Dar, de obicei, nu vă spun că prețurile lor mai mici vin cu un cost ascuns – nu mai primiți calitatea materialului ramei, și, mai important, lentilele pe care le primiți sunt de calitate slabă. Întotdeauna va exista o diferență în ceea ce privește rezistența la zgârieturi, rezistența la impact, straturile și nivelurile de performanță optică, comparativ cu ochelarii ideali, când cea mai mare problemă e că pot fi dăunători pentru ochii dvs.

Iată 5 lucruri de luat în considerare dacă vă gândiți să cumpărați ochelari ieftini

Ochelarii ieftini pot face mai mult rău decât bine

Nivelul de protecție pe care îl oferă ochelarii pentru a vă proteja ochii de efectele nocive ale soarelui.
Razele UV nu au nimic de-a face cu culoarea sau gradul de obscuritate al lentilelor, iar materialele folosite pentru fabricarea ochelarilor ce vă pot proteja vederea împotriva razelor UV și a luminii sunt ieftine.
Ochelarii ieftini – chiar și cei cu mențiunea „polarizați” și „protecție UV” – permit adesea luminii ultraviolete („near-UV”) și albastre dăunătoare să pătrundă în ochi și, în timp, pot provoca daune.

Ochelarii de citit ieftini pot cauza oboseală oculară – sau chiar mai rău

Ochelarii de vedere ieftini sunt fabricați cu foarte puțin control al calității.
Acest lucru înseamnă că lentilele pot avea nevoie de revizuiri pentru a corecta problemele de vedere… Chiar și cea mai mică greșeală a lentilelor dvs., cum ar fi un punct focal ușor deplasat sau o mărire prea puternică, poate cauza probleme precum:
Tulburarea ochilor
Dureri de cap
Vedere încețoșată/dublă
Vedere slabă

Nu vor oferi o protecție adecvată pentru ochii dumneavoastră

O pereche de calitate vă va proteja vederea și vă va menține ochii în siguranță.
Nu numai că este posibil ca ochelarii ieftini să aibă o prescripție greșită, dar sunt și nepotriviți pentru a vă proteja ochii de lumina albastră emisă de ecranele calculatoarelor și de alte dispozitive digitale. Acest lucru este important deoarece lumina albastră poate avea un impact negativ asupra vederii dvs. în următoarele moduri:
Risc crescut de apariție a degenerării maculare
Afectarea retinei
Usturime/uscăciune a ochilor
Vedere încețoșată

Ramele de ochelari ieftine pot provoca iritații ale pielii – sau chiar mai rău

Unele rame de ochelari ieftine pot arăta ca niște rame mai scumpe, dar de multe ori sunt fabricate din materiale de calitate inferioară care pot provoca iritații ale pielii în timp. Ramele ieftine din plastic se pot decolora, iar finisajul se poate aspri după câteva luni de purtare. Ramele metalice ieftine conțin adesea aliaje de nichel care pot provoca iritații ale pielii.
De asemenea (și mai îngrijorător), ramele de ochelari ieftine și ochelarii ieftini sunt ocazionali retrași de pe piață deoarece conțin vopsea cu plumb sau alte substanțe toxice.

Cunoașteți termenii și condițiile garanțiilor

Ochelarii de calitate sunt mai valoroși dacă sunt prevăzuți cu garanții pentru materialele ramei, pentru zgârieturile lentilelor și pentru calitate. Verificați dacă există o garanție și verificați politica de returnare. La urma urmei, dacă vânzătorul este sigur că ochelarii vă protejează la un preț atât de mic, de ce să nu ofere o garanție așa cum vă oferă o companie de ochelari de calitate?

Încă mai căutați perechea perfectă?

Vizionați oferta noastră de rame și lentile de calitate superioară.

×

Selectați locația dvs.