Ochelari de vedere ieftini: utili sau dăunători?

| 05.05.2021

Dacă ai avut un șoc pe preț, ultima dată când ai cumpărat ochelari noi de la un cabinet oftalmologic, poți ajunge sa te întrebi, dacă ar fi mai bine să cumperi ochelari ieftini online data viitoare.

Poți păstra mai mulți bani în buzunar comandând ochelari online, dar în general vei primi servicii mai personalizate la un magazin de optică.

Unii purtători de ochelari care au cântărit aceste avantaje și minusuri adoptă o abordare hibridă pentru a obține cele mai bune din ambele lumi.

„Ceea ce fac pentru a obține ochelari ieftini care se potrivesc este să merg la un magazin propriu-zis și să le încerc mai întâi”, ne-a spus un cititor.

Ea face o fotografie cu numărul de stil al cadrelor alese și apoi caută un site web care le vinde pe aceleași.

Încerca să decizi dacă ar trebui să încerci să economisești bani pe ochelari sau să optezi pentru serviciul personal și de multe ori pentru prețuri mai mari la cabinetul oftalmologic.

Probabil că ai văzut toate tipurile de ochelari disponibili la prețuri avantajoase online sau în magazinele cu reduceri. Se poate părea că primești un produs de calitate, dar aceste oferte nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi.

S-ar putea să te întrebi care sunt posibilele dezavantaje ale purtării ochelarilor ieftini.

În acest articol , echipa Muunel iti  povestește despre modul în care purtarea de ochelari ieftini iti poate răni ochii și iti poate provoca alte probleme.

Daune cauzate de ochelarii ieftini

Daune cauzate de ochelarii ieftini

Economisirea de bani cumpărând ochelari de vedere ieftini poate fi o idee proastă.

Acest lucru se datorează faptului că, poate provoca potențial deteriorarea ochilor.

Nu vei putea spune calitatea ochelarilor de vedere doar privindu-i sau încercându-i.

Dacă nu consulti un profesionist de încredere pentru ochi, poți ajunge să iti pui ochii în pericol pentru a economisi câțiva lei.

Obținerea ochelarii de lectură ieftini

Dacă folosești frecvent ochelari de lectură (ochelari de citit) pentru muncă sau plăcere, merită investiția pentru a obține o pereche de înaltă calitate care să se potrivească nevoilor tale.

Perechile ieftine pe care le cumperi online pot să nu fie puterea potrivită și ar putea provoca oboseala ochilor după o utilizare prelungită.

Medicul tau oftalmolog iti poate recomanda o pereche pe baza nevoilor tale și a tipului de activități pe care le vei desfășura.

Nu este personalizat în funcție de nevoile tale.

Fără un medic ocular calificat care să te asiste, vei fi lăsat pe cont propriu pentru a găsi perechea potrivită de ochelari de vedere. Acest lucru ar putea duce la remușcarea cumpărătorului dacă alegi o pereche de ochelari care nu te face să arăți, să te simți și să vezi tot ce mai bun.

Confortul, rezistența la zgârieturi, aspectul și durabilitatea trebuie luate în considerare la selectarea cadrului și a obiectivelor. De asemenea, ar trebui să înțelegi calitatea diferitelor materiale care pot fi utilizate, deoarece cadrele mai ieftine îți pot irita pielea.

Este ușor să te confrunti sau să te coplesesti cu atât de mulți factori la care să te gandesti. Discuția cu un expert de încredere poate face procesul mult mai plăcut și mai puțin stresant.

Rețetă complexă? Este posibil ca ochelarii ieftini să nu fie o opțiune

Un optician poate marca exact locul unde privești prin lentile, astfel încât acestea să poată fi aliniate exact în rame. Aceasta este distanța ta pupilară și este important să te asiguri că ochelarii iti corectează cel mai bine vederea.

Nu este personalizat în funcție de nevoile tale.

Ochelarii cumpărați online ar putea să fie realizați cu centrul vederii plasat în centrul geometric al obiectivului,și automat sa nu fie ceea ce ai nevoie.

Este posibil ca acest design unic pentru toți să te deranjeze dacă ai o rețetă mai complexă.

Îți recomandăm să obți ochelari de la specialisti dacă ai o rețetă puternică sau trăsături faciale distinctive, cum ar fi o punte nazală joasă, care pot face mai dificilă potrivirea fetei tale cu rama.

Demn de remarcat: Chiar și cumpărarea de ochelari prin cabinetul medicului oftalmolog nu garantează că se vor potrivi chiar atunci când sunt gata pentru ridicare. Însă reprezintă un risc în minus. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *