Reducerile de iarnă îți aduc până la -20%, și consultații GRATUITE!!

X

Ochelarii de Gaming funcționează?

Ochelarii de Gaming funcționează Ochelarii de Gaming funcționează

Ochelarii de gamer pot fi utili tuturor gamerilor. Ai observat că ochii tăi te deranjează când stai mult la calculator? Ca gamer, se întâmplă adesea să petreci mult timp în fata unui ecran. Și dacă ai observat vreun disconfort, atunci ar putea fi momentul să-ți iei ochelari de gaming. Ai vreo curiozitate despre cum funcționează ochelarii de gaming? Sau poate te întrebi ce alte opțiuni există? În acest articol, poți citi tot ce ai nevoie să știi despre ochelarii de gaming.

Ce sunt ochelarii de gaming?

Ochelarii de gaming sunt folosiți pentru a proteja ochii de lumina. Astfel, prevenim problemele de sănătate asociate cu expunerea excesivă la lumina ecranului. E recomandat să folosești ochelarii de gaming pe parcursul zilei, dar mai ales seara, ca să nu ai probleme cu somnul. Majoritatea ochelarilor de gaming sunt de asemenea rezistenți la apă și la zgârieturi. Ca în orice altceva, e bine să investești în ochelarii de cea mai bună calitate, pentru a preveni oboseala ochiului.

  Ce sunt ochelarii de gaming

Ce fac ochelarii de gaming?

Scopul principal al ochelarilor de gaming este să prevină supraîncărcarea și iritarea ochilor atunci când te joci. Se aplică sesiunilor lungi de gaming, în care petreci ore întregi în fața unui joc video. Ochelarii de gaming sunt folosiți pentru a bloca lumina albastră a ecranului de la a ajunge la retină. Te ajută și să te concentrezi asupra ecranului, fără a-ți irita ochii. Design-ul  ochelarilor elimină distragerile și previne uscarea ochiului.

Utilizează ochelari care au un strat anti-orbire și anti-UV

Nu poți arăta mai tânără până nu te simți mai tânără. Și pentru a simți asta, viziunea ta joacă un rol imens. Dacă ai probleme cu soarele sau cu strălucirea, există șansa ca oamenii să îți spună că ochii tăi au îmbătrânit.Așadar, ai grijă de ochi cu un strat anti-orbire și anti-UV pe lentile, pentru a evita orice probleme oculare și pentru a vă  simți la fel de tânără pe cât arătați. Ochelarii Muunel au atât protecție anti-UV și anti-reflexii, dar și anti-aburire. Ei sunt de asemeni foarte rezistenți la zgârieturi și pe langa toate astea au și protecție împotriva luminii albastre.

Utilizează ochelari de lumină albastră, dacă este necesar.

Cu cât te comporți mai modern, cu atât vei arăta mai tânără. Și ochelarii de lumină albastră îți ușurează acest lucru. Au fost în tendințe în ultimii ani, în special din cauza creșterii utilizării ecranelor din jurul nostru. Acești ochelari îți pot proteja ochii de lumina albastră dăunătoare emisă de ecranele smartphone-urilor, laptopurilor și televizoarelor.

Cauta niste ochelari de calitate care sa fie certificati, care sa aiba o protectie ridicata impotriva luminii albastre si sa indeplineasca toate conditiile mentionate la punctul anterior. 

Ochelarii Muunel vin cu rame de calitate, foarte ușoare, și cu lentile cu strat anti-reflex, anti-aburire și cu protecție completă împotriva luminii albastre. Ei sunt conformi cu standardele internaționale de calitate ISO 12870, iar clienții au fost foarte mulțumiți. Vă invităm să…

ochelari moderni de vedere
Cum cumperi ochelari de gaming

Astăzi, e ușor să cumperi ochelari de gaming online. Pe Internet, vei găsi diverse magazine online cu o gamă mare de ochelari. Te sfătuim să cauți la categoria „accesorii gaming”. Dacă locuiești în apropierea unui magazin bun de gaming, poți căuta și acolo. Cât despre prețuri, ele variază de la magazin la magazin.

Rolul luminii albastre

Unul din scopurile ochelarilor de gaming este să blocheze lumina albastră. Adesea, lumea dă vina pe lumina albastră pentru oboseala ochilor. Lumina albastră este o culoare din spectru pe care ochiul uman o poate percepe. Ochii noștri conțin celule care sunt foarte sensibile luminii și transmit acea lumină creierului. Aceste celule sunt sensibile în mod deosebit luminii albastre și ne dau de știre că este zi atunci când o percep. Prea multă lumină albastră e nocivă, însă, ochilor. Astăzi, există multe surse de lumină albastră. Gândește-te la orice dispozitiv electronic, computer, laptop, lampă cu LED, smartphone sau chiar și lumina de la birou – toate conțin lumină albastră. Iar expunerea prelungită la lumina albastră a ecranului poate duce la probleme grave de sănătate, precum și tulburarea somnului.

Avantajele ochelarilor de gaming

Avantajul principal al ochelarilor de gaming este că îți protejează ochii. La urma urmei, știm cu toții că prevenirea este mai bună decât tratamentul. Problemele oftalmologice pot fi foarte periculoase pentru un gamer. În orice joc video, e important să fii vigilent și să vezi totul cum trebuie. Fără vizibilitate optimă, e imposibil să rămâi în joc pentru prea mult timp. De asemenea, e frumos să vezi toate efectele jocului. Iar mulțumită acestor ochelari, acum poți. Ei te pot păzi de efectele nocive ale luminii albastre, și te ajută să adormi mai ușor după o seară de gaming.

Încă mai căutați perechea perfectă?

Vizionați oferta noastră de rame și lentile de calitate superioară.

×

Selectați locația dvs.