Reducerile de iarnă îți aduc până la -20%, și consultații GRATUITE!!

X

Rame Ochelari de Vedere Ce Te Întineresc

Rame-Ochelari-de-Vedere-Ce-Te-Intineresc-d-scaled 1 Rame-Ochelari-de-Vedere-Ce-Te-Intineresc-d-scaled 1

Te întrebi dacă ramele de ochelari te pot face să arăți mai tânără? Cu siguranță pot! La urma urmei, a fi pensionat sau a atinge cerul vârstei nu înseamnă că nu merită să arăți extravagant și elegant.

Și oricum ai nevoie de ochelari pentru vârsta de peste 60 de ani, așa că de ce nu pot fi ultra-stilați și moderni? Să fim recunoscători la început, pentru că atunci când vine vorba de ochelari, există o varietate fantastică de stiluri de ochelari pentru seniori, care sunt disponibili pentru tine. Există multe companii care produc ochelari moderni fără a face compromisuri la calitate, iar una dintre ele este chiar Muunel. 

Ce cadre pentru ochelari te fac să arăți mai tânără?

Nu mai trebuie să-ți colorezi părul doar pentru că te face să arăți în vârstă. Poți obține o pereche de rame negre care să-ți completeze părul gri și să-ți facă un stil pe care chiar și tinerii și-ar dori să îl aibă.

Indiferent de caz, asigură-te că alegi culoarea potrivită. Muunel oferă o gamă variată de rame și ochelari, în diverse stiluri și culori, care sunt apreciate inclusiv de seniori. 

rame ochelari vedere femei
Rame negre

Negrul este o culoare foarte versatilă. Indiferent de vârsta ta, indiferent de ceea ce porți, dacă părul tău este blond, alb sau negru, și indiferent dacă ești pregătită pentru o petrecere sau un eveniment formal, ochelarii negri sunt cei mai buni dintre toți. În plus, aceștia sunt printre cei mai des purtați ochelari de vedere pentru părul gri.

Ochelari rotunzi

Nu scapă niciodată de topurile tendințelor, ceea ce îi face potriviți pentru oricine și pentru toată lumea, indiferent de ce epocă este. La urma urmei, îi ajută pe oameni să se concentreze asupra ochilor lor și nu asupra liniei părului care se retrage. Ca orice alte tipuri de rame de pe listă, în timp ce alegi culoarea ochelarilor, trebuie să ai în vedere tonul pielii și culoarea părului.

Ochelari de culoare verde

Ramele de culoare verde sunt potrivite pentru părul gri. Deci, dacă părul tău devine gri, nu mai fi jenată de asta.
Indiferent dacă ești bărbat sau femeie, culoarea verde este potrivită pentru tine. Mai mult, merge bine cu multe ținute și poate fi găsită și în orice stil de rame.

Ochelari de culoare albastră

Ochelari de culoare albastră
Cadrele de culoare albastră fac cei mai buni ochelari de vedere pentru părul gri. Deci, dacă părul tău devine gri, nu mai fi jenată de asta.

Utilizează ochelari care au un strat anti-orbire

Nu poți arăta mai tânără până nu te simți mai tânără. Și pentru a simți asta, viziunea ta joacă un rol imens. Dacă ai probleme cu soarele sau cu strălucirea, există șansa ca oamenii să îți spună că ochii tăi au îmbătrânit.
Așadar, ai grijă de ochi cu un strat anti-orbire și anti-UV pe lentile, pentru a evita orice probleme oculare și pentru a vă simți la fel de tânără pe cât arătați. Ochelarii Muunel au atât protecție anti-UV și anti-orbire, dar și anti-aburire. Ei sunt de asemeni foarte rezistenți la zgârieturi. Iar dacă vrei să faci un pas extra, alege și ochelari pentru lumina albastră.

Utilizează ochelari care au un strat anti-orbire și anti-UV

Nu poți arăta mai tânără până nu te simți mai tânără. Și pentru a simți asta, viziunea ta joacă un rol imens. Dacă ai probleme cu soarele sau cu strălucirea, există șansa ca oamenii să îți spună că ochii tăi au îmbătrânit.Așadar, ai grijă de ochi cu un strat anti-orbire și anti-UV pe lentile, pentru a evita orice probleme oculare și pentru a vă  simți la fel de tânără pe cât arătați. Ochelarii Muunel au atât protecție anti-UV și anti-reflexii, dar și anti-aburire. Ei sunt de asemeni foarte rezistenți la zgârieturi și pe langa toate astea au și protecție împotriva luminii albastre.

Utilizează ochelari de lumină albastră, dacă este necesar.

Cu cât te comporți mai modern, cu atât vei arăta mai tânără. Și ochelarii de lumină albastră îți ușurează acest lucru. Au fost în tendințe în ultimii ani, în special din cauza creșterii utilizării ecranelor din jurul nostru. Acești ochelari îți pot proteja ochii de lumina albastră dăunătoare emisă de ecranele smartphone-urilor, laptopurilor și televizoarelor.

Cauta niste ochelari de calitate care sa fie certificati, care sa aiba o protectie ridicata impotriva luminii albastre si sa indeplineasca toate conditiile mentionate la punctul anterior. 

Ochelarii Muunel vin cu rame de calitate, foarte ușoare, și cu lentile cu strat anti-reflex, anti-aburire și cu protecție completă împotriva luminii albastre. Ei sunt conformi cu standardele internaționale de calitate ISO 12870, iar clienții au fost foarte mulțumiți. Vă invităm să…

ochelari moderni de vedere

Încă mai căutați perechea perfectă?

Vizionați oferta noastră de rame și lentile de calitate superioară.

×

Selectați locația dvs.