Lumină albastră & Strălucire

We've compiled a list of commonly asked questions about blue light and glare light. If you are unable to find the answer to your question, please contact us for further assistance.

Oamenii nu au fost făcuți pentru a se holba la ecrane digitale, cum ar fi laptop-ul, monitorul, smartphoneul și televizorul toată ziua. În fața calculatorului, stăm la doar 40-60 cm distanță de ecran pentru perioade îndelungate în fiecare zi. Asta ne obosește mușchiul ciliar, aflat în spatele ochiului, deoarece îl menține într-un spasm continuu pentru a se putea adapta la vederea de aproape. De aceea, mulți oftalmologi, optometriști și savanți avertizează împotriva efectelor nocive asupra vederii și sănătății noastre ale statului la calculator. Acestea includ Oboseala Digitală Oculară (cunoscută și drept Sindromul Vederii de Calculator), care poate provoca diverse simptome precum ochi uscați, dureri de cap, vedere încețoșată, oboseală oculară și dureri de spate și de gât. Lentilele Muunel sunt create special pentru a flitra 50% din toată și aproape 100% din razele cele mai puternice ale luminii albastre, eliminând 99% din strălucire a ecranului, pentru a combate aceste efecte negative și neplăcute.

Lentilele noastre anti-lumină albastră au un strat premium anti-strălucire care elimină 99% din strălucire, optimizând astfel acuitatea vizuală.

Strălucirea poate deveni o problemă care distrage atenția și ne obosește ochii, mai ales noaptea. Este unul din motivele pentru care privitul la un ecran într-o încăpere întunecată e mult mai dificil pentru ochi. Deoarece lentilele noastre elimină 99% din strălucire și lumină albastră, ochelarii noștri te pot ajuta la condusul pe timp de noapte când strălucirea de la celelalte mașini și de la iluminarea stradală devine accentuată.

Nu în ultimul rând, stratul anti-strălucire Muunel ajută la îmbunătățirea vederii și la relaxarea ochilor. Suntem dedicați spre a face viața oamenilor mai ușoară și mai fericită în fața ecranului.

Lumina albastră are cele mai înalte lungimi de undă energetice din spectrul luminii vizibile. Așa cum razele UV ne afectează pielea la expunere îndelungată, atunci când ne expunem la lumina albastră, aceasta ne afectează ochii și poate duce la disconfort și iritații (oboseală oculară, ochi uscați, viziune încețoșată și dureri de cap).
Lumina albastră de asemenea blochează producția de melatonină, neurotransmițătorul care îi spune creierului și organismului că e noapte. De aceea, e mai dificil să adormim după ce petrecem mult timp în fața ecranului în timpul zilei.

Lentilele anti-lumină albastră Muunel sunt create pentru a filtra lumina albastră – în special cele mai înalte lungimi de undă, între 380 și 400 de nanometri. Vrei să știi mai multe? Afă aici!