Rame

We've compiled a list of commonly asked questions about Muunel frames. If you are unable to find the answer to your question, please contact us for further assistance.

Toate ramele noastre au mărimea înscrisă pe braț, în zona tâmplei. Acestea se referă la podul dintre lentile, lățime, și lungimea brațulul rameilor.
De asemenea, pe fiecare pagină de produs, poți găsi măsurile ramelor menționate în trei numere în secțiunea Măsurile Ramelor.
Sugerăm să-ți măsori perechea actuală de ochelari și să o compari cu măsurile ramelor afișate pe site. Asta te va ajuta să găsești măsura potrivită. Dacă nu ești sigur care este măsura ideală pentru tine, apasă aici.

Dacă ochelarii tăi s-au deformat de la uzul de zi cu zi, ajustează-i ușor de la brațele ochelarilor pentru a-ți repune ochelarii Muunel în formă maximă. Îi poți ajusta chiar tu sau îi poți duce la furnizorul optic pentru a-i potrivit dimensiunilor feței tale, din moment ce aceștia dispun de echipament profesionist pentru astfel de ajustări.

Ține minte următoarele sfaturi când alegi perechea Muunel potrivită pentru tine:

Ochelarii ar trebui să rămână pe nas.
Nu lăsa sprâncenele să se ascundă în spatele ramei sau s-o atingă.
Asigură-te că partea de jos a ramei nu se odihnește pe obraji.
Pupilele tale ar trebui să vină în centrul lentilelor.

Ochelarii noi adesea au nevoie de mici ajustări pentru a se potrivi feței tale. E ideal să mergi la optician pentru a ajusta ochelarii conform nevoilor tale, dar poți de asemenea să-i ajustezi chiar tu cu ajustorul Ghidului pentru Ajustări.

Te rugăm să ne trimiți un mail cu numele produsului, iar noi te vom anunța când acesta reintră în stoc.

Majoritatea ramelor noastre vin în mai multe culori. Dacă o pereche vine într-o singură culoare, poți vedea asta în descrierea produsului. Fiecare ramă și culoare va avea mai multe imagini pe care le poți naviga de la stânga la dreapta.

Fiecare model vine în mărimi diferite. Poți vedea mărimea în descrierea produsului. Te rugăm folosește Ghidul Formei Feței pentru a determina care e mărimea potrivită pentru tine.

Depinde de ce aspecte te interesează cel mai tare. Am atașat aici mai multe categorii, pentru a te ajuta să iei o decizie.

Greutate: dacă vrei o pereche de ochelari super-ușoară, atunci titanul este materialul ideal.

Material: Poți alege între metal sau plastic. Ramele de metal tind să fie mai ușoare, în timp ce ramele de plastic sunt mai rezistente.

Flexibilitate: O calitate importantă ce poate fi folosită pentru practicarea sporturilor; aceste rame sunt rezistente și iertătoare.

Culoare: Ramele de plastic vin în multe culori diferite, în special plasticul acetat.

Hipoalergenic: Oțelul inoxidabil, titanul și ramele acetate sunt hipoalergenice.

Ghidul Formei Feței a fost dezvoltat special pentru a te ajuta să găsești ramele potrivite pentru tine.

Deși s-ar putea să fi tentat să-ți ajustezi singur ochelarii, este mai bine să lași un expert să se ocupe. Ne poți trimite nouă ochelarii, iar noi îi vom aranja în așa fel încât să ți se potrivească perfect.

Toate lentilele noastre vin cu protecție UV și un strat anti-zgârieturi. Există și alte opțiuni premium pe care le poți alege, cum ar fi strat AR, strat anti-lumină albastră, strat de tranziție etc.

Poți arunca o privire la Ghidul Formei Feței și ghidul culorilor ramei pentru a alege cea mai potrivită pereche.

Dacă ai deja o pereche de ochelari, atunci mărimea ar trebui să fie înscrisă pe aceasta. Dacă nu, avem un ghid detaliat către diferitele mărimi de ochelari pe website-ul nostru.

Da, poți cumpăra o pereche de rame fără lentile de pe site-ul nostru. Dacă te decizi ulterior să adaugi lentile, ne poți trimite ramele și le vom adăuga noi și lentilele prescrise ție.