Comandă și Urmărire

We've compiled a list of commonly asked questions about orders and tracking. If you are unable to find the answer to your question, please contact us for further assistance.

Contul tău este creat atunci când plasezi prima comandă (chiar dacă nu ai stabilit o parolă încă). Poți vedea istoricul comenzilor în cont, să verifici statusul comenzii și să printezi invoice-uri pentru achiziții anterioare. Prima oară când te autentifici, poți seta o parolă apăsând butonul ”Ai uitat parola?” și introducând adresa de e-mail. Dacă tot nu te poți autentifica, contactează-ne aici.

Ochelarii Muunel sunt vânduți exclusiv online. Știm că oamenilor le place să probeze ochelarii înainte de a-i cumpăra, de aceea oferim o garanție de 30 de zile pentru returnarea ochelarilor anti-lumină albastră după livrare. Pentru ochelarii în baza unei rețele, va exista o taxă simbolică de cancelare deoarece am pregătit ochelarii special pentru tine. Pentru a afla ce rame ți se potrivesc, accesează Ghidul Mărimilor.

Pentru a verifica statusul unei comenzi, intră în contul Muunel utilizând adresa de e-mail și parola pe care le-ai setat în procesul de checkout. Odată autentificat, apasă pe „Comenzile Mele” și vei găsi toate informațiile. Dacă ai nevoie, nu ezita să ne contactezi aici.

Oferim o opțiune de anulare în primele 24 de ore după ce este plasată comanda pentru returnarea banilor integral. Dacă comanda nu este anulată în 24 de ore sau dacă curierul deja a primit coletul, returnăm banii, minus taxele de livrare, atâta timp cât comanda nu a fost deja expediată.

Află mai multe informații despre politica de retur aici.

Dacă plasezi mai multe comenzi și ne contactezi în termen de 24 de ore și înainte ca serviciul de curierat să fi primit pachetele, putem combina comenzile și te taxăm o singură dată pentru livrare, returnând costurile de livrare ale comenzilor adiționeale. Te rugăm menționează într-un comentariu numărul comenzilor anterioare sau contactând serviciul Relații cu Clienții.

Desigur! Poți comanda mai multe perechi de ochelari cu dioptrii diferite pentru întreaga familie într-o singură comandă.

Da, poți comanda câte perechi de ochelari vrei. Odată ce ai pus o pereche de ochelari ăn Coș, apasă butonul „Continuă Cumpărăturile” în colțul de stânga jos al Cosului. Comandă apoi următoarea pereche. Repetă până când ai toate perechiile pe care ți le dorești. Dacă costul total al comenzii depășește 57 de euro, ai livrare gratis.

Rama, protecția anti-lumină albastră, și lentilele anti-zgârieturi, port-ochelari, precum și o cârpă de microfibră pentru curățare. Pentru ochelarii în bază de prescripție există o taxă adițională de 25 de euro.

De ramele selectate pe site-ul nostru și de rețeta ta, dacă ai așa ceva.

Dacă vrei doar să navighezi ramele și lentilele, o poți face în calitate de oaspete. Dacă vrei să comanzi o pereche de ochelari, ai nevoie de un cont, deoarece îți permite să salvezi informațiile pe viitor și îți ușurează treaba.

Când plasezi o comandă, vei primi automat și bonul fiscal. Dacă ai nevoie de o copie adițională, poți intra în cont pe site și să accesezi istoricul comenzi. Ai aici toate informațiile necesare despre comenzile plasate anterior.