Retur

We've compiled a list of commonly asked questions about returns. If you are unable to find the answer to your question, please contact us for further assistance.

Dacă lentilele tale Muunel au un defect, le vom înlocui atâta timp cât este valabilă garanția. Dacă s-a schimbat prescripția în primele 230 de zile de la comandă, putem înlocui lentilele în baza noii prescripții. Contactează-ne pentru a înlocui lentilele. Notă: La acest moment, nu putem înlocui lentile în rame non-Muunel.

Conform reglementărilor PCI, nu putem returna banii către alt card decât cel folosit pentru achiziție. Dacă nu mai aveți acces la cardul respectiv, atunci vă vom returna banii sub formă de credit în magazin, către contul utilizat pentru plasarea comenzii.

Desigur! Introdu numărul de urmărire în secțiunea Urmărește Comanda în partea de sus a site-ului, sau poți verifica statutul comenzii în pagina de urmărire a comenzii..

Oferim o garanție de 14 zile fără risc pentru returnarea produselor după livrare. Vă puteți autentifica în cont, din colțul dreapta sus al site-ului. Selectați „Comenzile Dvs.” și numărul comenzii, împreună cu perechea/perechiile pe care doriți să le schimbați/returnați. Apăsați pe „Returnare sau Schimb” în partea de jos a paginii, iar apoi confirmați. După asta, veți primi un email de la noi. E important să păstrați ochelarii în ambalajul original și condiție nouă pentru a facilita returnarea.

Dacă aveți probleme accesând contul, puteți de asemenea încerca să răspundeți la mail-ul de confirmare a comenzii de la [email protected] Vă rugăm adăugați o mică descriere a problemei, informandu-ne dacă doriți să returnați sau să schimbați produsul, iar noi vă vom răspunde.

Nu putem schimba produce cu prețuri diferite. Dacă doriți să schimbați cu un produs mai scump/ieftin, vă putem restitui banii pe comanda originală, iar apoi puteți plasa o nouă comandă pentru ochelari Muunel. Dacă este vorba de ochelari în bază de prescripție, suntem nevoiți să măsurăm costul lentilelor.

Deoarece vindem produse online, oferim o garanție de 14 zile din data livrării. Oferim livrare gratuită, și schimbări de produs dacă alegeți un tip diferit de rame, sau o altă culoare.
Pentru ochelarii în baza unei rețele, va exista o taxă simbolică de cancelare deoarece am pregătit ochelarii special pentru tine.