Până la 20% reducere între biți sezonieri!

X

INSPIRAȚIE

Ori de câte ori ne apucăm de crearea unui nou design de rame, ne inspirăm din lumea din jurul nostru. Colecția Muunel cuprinde o gamă atent selecționată de rame clasice reinventate care fac trimitere la contururile curbate și dinamice ale fonturilor cursive. Fiecare ramă întruchipează aspecte ale procesului artistic, aventurii și romantismului; intelect; și măiestrie. Procesele noastre de producție se bazează pe materiale unice de înaltă calitate pentru a vă asigura mulți ani de confort.

Producție

Toți ochelarii noștri sunt asamblați cu componente premium pentru a asigura ușurința uzurii și durată de viață lungă. Folosim titan durabil pentru ochelarii noștri, împreună cu acetat de celuloză și materiale plastice din policarbonat, două dintre materialele plastice de cea mai bună calitate și cele mai potrivite pentru ochelari de vedere.

Materialul ramei

Ramele Muunel sunt realizate prin injectarea materialul plastic. Acestea includ un finisaj de cauciuc, oferind un nivel de confortsi mentinand ochelarii la locul lor.

Fronturile ramelor de plastic sunt lustruite, in timp ce bratele sunt stampilate, netezite si modelate pentru a fi asamblate. Apoi, bratele sunt conectate cu balamale. In cele din urma, fiecare rama primeste un ultima runda de netezire si modelare, iar ultima etapa este inspectia calitatii.

Modelele Muunel se pot adapta la toate formele și dimensiunile feței, astfel încât să obțineți lookul perfect. Puteți selecta o rama care se estompează sau care iese în evidență. Fiecare ramă are, de asemenea, un sistem cu arc pentru a reduce presiunea pe partea laterală a capului, cu scopul de a preveni durerile de cap.

Lentilele

Lentilele noastre sunt fabricate din rășină CR39, o formă de plastic de înaltă calitate care nu se va sparge și care are jumătate din greutatea sticlei, dar aceeași calitate a suportului vizual.

De asemenea, sunt dificil de zgâriat, așa că nu veți avea probleme în a găsi pete de care nu aveați habar. Majoritatea lentilelor cu lumină albastră filtrează lumina de la 400-410 nanometri. Cu toate acestea, Muunel filtrează 40% din întreaga gamă de lumină albastră și aproape 100% din cele mai dăunătoare lungimi de undă, care se situează între 380 – 420 nm.

Mai mult, dispozitivele digitale emit cea mai mare parte a luminii lor albastre la 455nm. Muunel filtrează mai mult cu aproximativ 30% din această lungime de undă, suficientă pentru a vă proteja ochii. În total, obiectivul nostru are 12 straturi de protecție, inclusiv tehnologie impermeabilă, anti-zgârieturi, antireflex, anti-ceață și interferențe electromagnetice. Atât ochii, cât și ochelarii sunt bine protejați împotriva pericolelor de zi cu zi. Cu un strat oleofobic, ochelarii dvs. sunt, de asemenea, protejați de uleiuri naturale din piele.

Lentile albastru deschis fără nuanță

După multe ore în laborator, produsul nostru finit este o lentilă confortabilă cu luminozitate optimă, oferindu-vă cea mai bună imagine vizuală. Spre deosebire de alți ochelari sau aplicații de filtrare pentru telefon sau computer, nu este nevoie să vedeți totul în galben sau roșu! Aceste schimbări de culoare concepute pentru a filtra lumina albastră pot face să dispară culorile mai calde și să distorsioneze nuanțele de albastru și verde. Nu este ideal atunci când lucrați la ceva vizual, cum ar fi arta sau designul web.

Mai mult, unele lungimi de undă de lumină albastră – cele de peste 470nm – sunt benefice pentru dispoziție și somn. Lentilele noastre blochează lungimile dăunătoare, care se situează între 380 și 460nm și sunt asociate cu insomnie și leziuni retiniene.

Cum filtrăm lumina albastră diferit

Incorporăm scutul tehnologic în materialul obiectivului, astfel încât ochelarii noștri cu lumină albastră filtrează 50% din toată Lumina Albastră și aproape 90% din gama maximă fără a distorsiona culoarea.


bullets-icon-image
Protecție anti-orbire și UV

Aplicăm protecție premium AR și UV pentru fiecare lentilă.

bullets-icon-image
Practic, lentilă clară

Fără acoperire cu reflexie albastră și o nuanță atât de subtilă încât este neobservabilă în timp ce este purtată.

bullets-icon-image
Mărire opțională

Acest lucru poate reduce stresul asupra mușchiului ciliar al ochiului dacă sunteți fixat pe ecran toată ziua.

collaction-image

Descoperiți colecția de ochelari Muunel

For mankind, that is often enough. If we can get the vision that we can conquer something, even if it is