Povestea noastră

Lentilele Muunel te pot ajuta să reduci efectele luminii albastre astfel încât să îți poți desfășura activitățile tale preferate în siguranță.

Muunel a fost creat în 2019 pe baza unui parteneriat între doi co-fondatori. Unul dintre acești co-fondatori a avut o experiență extraordinară folosind un design optic care avea la bază lentile speciale pentru lumină albastră. Celălalt co-fondator al Muunel este programator, deci petrece în jur de 8 ore în fața unui ecran care emite lumină albastră. Combinația dintre cei doi parteneri a creat un produs destinat să ajute oamenii care sunt expuși zilnic la dispozitive digitale, principalele surse de lumină albastră din viața de zi cu zi. Majoritatea oamenilor petrec aproape 11 ore sau chiar mai mult în fața unui monitor fie pentru că asta presupune jobul lor, fie că vizionează un film, citesc sau navighează pe social media. Principalele dispozitive digitale pe care ne petrecem timpul, emit această lumină albastră care poate provoca insomnii, dureri de cap, sindromul ochilor uscați și cu timpul, se poate ajunge și la probleme de vedere mai serioase. Ei bine, co-fondatorii Muunel au reușit să găsească varianta optimă a lentilelor pentru această lumină albastră, atât de dăunătoare ochilor noștrii. Lentilele Muunel te pot ajuta să reduci efectele luminii albastre astfel încât să îți poți desfășura activitățile tale preferate în siguranță.

about-img

Cum a început

Timp de doi ani, co-fondatorii Muunel au lucrat sârguincios pentru a da naștere celei mai bune variante de lentile care combat lumina albastră. Lentilele Muunel au fost dezvoltate pentru a satisface toate nevoile. Designul lor este specializat în domeniul expertizei digitale actuale, astfel că îți va oferii calitatea și funcționalitatea de care ai nevoie pentru o pereche de ochelari tehnici.

Valorile noastre

Nu renunța la activitățile tale preferate, nici Muunel nu o face. Muncim din greu pentru a crea cea mai bună variantă de ochelari care să se potrivească perfect cu stilul și nevoile tale. Lentilele Muunel îți oferă cea mai bună experiență vizuală posibilă, protejându-te în același timp. Când alegi Muunel, alegi lentile de cea mai înaltă calitate și cele mai stylish rame. Am combinat lentilele noastre pentru lumina albastră și tehnologia luminii albastre pentru a crea lentilele care te pot ajuta să adopți o viață sănătoasă în fața monitoarelor. Bazează-te pe lentilele profesionale Muunel dacă îți dorești să vezi mai mult, să faci mai mult, să realizezi mai multe decât ai putea realiza fără aceste lentile unice. Când alegi lentilele Muunel, alegi experiența care te plasează înaintea tuturor pentru viziunea ta.