Transport gratuit la toate comenzile de peste 344 RON | 60 de zile politica de returnare

Termeni și Condiții

Noi suntem Muunel S.L (VAT: 43076215). o companie înregistrată în România. Sediul nostru central este în C/ Folgueroles 17-25 (pasaje), 08022 Romania. Această politică de confidențialitate descrie cum colectăm, utilizăm și împărtășim datele tale personale atunci când vizitezi site-ul Muunel sau faci o achiziție de la Muunel.com (”site-ul”). Te rugăm citește acești termeni și condiții („Termeni și Condiții”) înainte de a utiliza Website-ul nostru. Acești Termeni și Condiții li se aplică tuturor vizitatorilor sau

Întrebările despre acești Termeni și Condiții ar trebui transmise către [email protected].


Uzul Tău General

Accesarea Website-ului confirmă acceptarea acestor Termeni și Condiții și acceptarea de a fi reglementat de aceștia. Dacă nu accepți acești Termeni și Condiții, nu utiliza Website-ul. Putem întrerupe sau suspenda accesul tău către Website dacă: (a) considerăm că ai încălcat acești Termeni și Condiții, sau (b) considerăm necesară această mișcare din motive de securitate.

Variațiuni ale acestor Termeni

Putem periodic să modificăm acești Termeni și Condiții, updatând această pagină. Poți citi cea mai nouă versiune a acestor Termeni și Condiții la adresa asta. Ne rezervăm dreptul de a updata sau modifica orice parte a acestor Termeni și Condiții postând, upatând sau modificând website-ul. Este responsabilitatea ta să verifici această pagină periodic pentru orice schimbări. Uzul acestui site după postarea acestor modificări constituie acceptarea acestora.

Drepturi asupra Conținutului

Toate drepturile, titlurile și interesele asupra acestui Website, inclusiv asupra conținutului său, incluzând dar fără a se limita la software, cod HTML, text, artă, fotografii, cod, imagini, design-uri, video-uri, înregistrări audio sau alte materiale apărute pe acest Website/aplicație (colectiv, „Conținutul”) precum și orice drept intelectual (inclusiv copyright, dreptul de proprietar asupra design-ului sau patentelor) din acest Site/Aplicație aparțin Muunel sau sunt licențiate legal.

Tot conținutul este distribuit de Muunel doar pentru uz personal, non-comercial. Asta înseamnă că nu poți și nu poți ajuta altă persoană la a: (a) copia, reproduce, publica, transmite, redistribui, performa, afișa posta, modifica, deriva, vinde, licenția, permite altora să copieze, sau în orice alt fel să exploateze acest Website și Conținutul său, incluzând fără a se limita la a înscena sau a linkui Website-ul/Conținutul sau orice parte a Website-ului sau a Conținutului; sau (b) accesa sau utiliza orice parte a Website-ului sau a Conținutului în scopuri comerciale sau pentru a rivaliza afacerea noastră.

Marcă înregistrată

Muunel (și licențiatorii săi) își rezervă toate drepturile asupra mărcilor înregistrate, nume, logo-uri, nume de brand și vadul comercial asupra acestor lucruri (colectiv, „Mărci înregistrate”). Acești Termeni și Condiții nu îți permit să utilizezi Mărcile noastre Înregistrate și îți amintesc că orie uz al acestor Mărci este strict interzis.

Produsele Noastre

Din când în când , putem să modificăm, variăm sau să retragem (temporar sau permanent) o parte din produsele sau serviciile noastre sau/și specificațiile acelor produce și servicii, afișate sau puse la dispoziția ta prin acest Website/Aplicație. Ne rezervăm dreptul de a dace asta fără răspundere față de tine.

Termenii noștri de Vânzare se aplică și în cazul în care aducem modificări sau/și retragem produse vândute prin Website/ Aplicație. Vom utiliza metode rezonabile pentru a ne asigura, dar nu putem garanta și nu ne asumăm, că nu există vreo eroare de tipografie, omisiune sau inacuratețe legată de descrierea acestor produse, de prețul acestora sau disponibilitatea lor pe Website/Aplicație.

Nu oferim niciun fel de garanție legată de acuratețea, întregimea sau actualitatea informației de pe Website/Aplicație. Incluziunea oricărui produs sau serviciu pe acest Website/Aplicație nu semnifică sau garantează că aveste produse sunt disponibile pe Website/Aplicație dacă doriți să plasați o ofertă pentru acele produse/servicii la un moment dat. Am făcut tot posibilul de a include, pe cât de corect posibil, culorile produselor noastre apărute pe Website/Aplicație. Totodată, culoarea poate depinde în realitate de setările device-ului tău și nu putem garanta că device-ul tău afișează corect culorile.

Note de Confidențialitate

Când achiziționezi produse de la noi, sau utilizezi în orice alt fel Website-ul/Aplicația, îți putem cere să ne furnizezi anumite informații personale. Informațiile personale furnizate către Muunel prin Aplicație/Website respectă Politica noastră de Confidențialitate [https://www.muunel.ro/privacy-policy].

Site-uri Terțe

Din când în când, Website-ul poate conține linkuri către site-uri externe operate de Site-uri Terțe („Site-uri Terțe”). Totodată, alte Site-uri Terțe pot include linkuri către Website-ul nostru. Muunel nu controlează și nu este responsabil pentru acuratețea, secuirtatea sau corectitudinea acestor site-uri sau pentri orice alt conținut, publicitate, produse sau materiale disponibile pe Site-urile Terțe.

Accesul către aceste Site-uri Terțe se face pe risc propriu iar Muunel nu are vreo responsabilitate pentru orice pierderi sau vătămări (inclusiv, dar fără a se limita la pierderi sau pagube aduse device-ului tău, echipamentului, hardware-ului sau software-ului) reieșite din uzul sau încrederea în astfel de Site-uri Terțe și conținutul acestora, sau legate de achiziționarea produselor sau serviciilor puse la dispoziție de aceste Site-uri Terțe. 

Declinare de resposabilitate

Muunel ia toate măsurile rezonabil necesare pentru a asigura că Website-ul și Conținutul nu conțin virusuri sau alte defecte, dar nu poate garanta că device-ul, echipamentul, hardware-ul, software-ul sau orice alte date ale device-ului tău sau stocate pe acesta, pe echipamentul tău, hardware-ul sau software-ul (colectiv, „Echipament”) nu vor fi afectate, corupte, pierdute sau în orice alt mod afectate de accesarea Website-ului/Aplicației sau a Conținutului acestuia. Muunel recomandă să iei toate măsurile necesare pentru a-ți proteja Echipamentul când utilizezi Website-ul sau Conținutul, cum ar fi utilizarea unui program anti-virus.

Responsabilitatea Noastră

Nu suntem responsabili față de tine pentru (a) orice pieredere sau corupere a datelor, (b) pierdere sau defecțiune aduse device-ului sau echipamentului tău, © orice pierdere sau defecțiune neprevăzută de noi și de tine în cazul în care nu ne-ai informat despre o încălcare a Termenilor și Condițiilor sau a datoriei noastre legale față de tine, sau (d) orice pierdere sau defecțiune suferită de tine dacă nu ai reușit să iei precauțiile rezonabile împotriva unor astfel de pierderi, cum ar fi instalarea unui sistem anti-virus competent. Nimic din acești Termeni și Condiții nu exclude sau limitează responsabilitatea noastră în caz de fraudă, moarte sua vătămare cauzată de neglijența noastră sau orice altă responsabilitate ce nu poate fi exclusă sau limitată în mod legal.

Separabilitate

În cazul în care orice parte a acestor Termeni și Condiții este găsită a fiind ilegală, nulă sau înaplicabilă, acea parte va fi totuși aplicată pe cât se poate de legile aplicable, iar partea inaplicabilă va fi considerată separată și exclusă din acești termeni și condiții, iar această excludere nu va afecta valabilitatea oricărei alte părți.

Returnări și schimbări

Oferim o garanție de potrivire de 14 zile, precum și o garanție de produs de 365 de zile și o garanție de 730 de zile pentru lentilele în bază de prescripție. Te rugăm consultă secțiunea Livrări și Returnări pentru a înțelege mai bine practicile legate de returnări. În aceste perioade de timp, oferim returnări de produse gratuite. Pentru a returna un produs, sună, trimite un e-mail sau vorbește cu noi pe chat pentru a obține un document gratuit în vederea returnării, pe care-l poți printa acasă. Odată ce ai obținut documentul, te rugăm să ne trimiți înapoi ochelarii pe căt de repede posibil pentru a iniția returnarea banilor. 

 

Ochelarii de vedere și de soare trebuiesc returnați în ambalajul original. Returnările și schimbarea produselor pot fi refuzate, în cazuri rare, în baza naturii tranzacților anterioare.