Transport gratuit la toate comenzile de peste 344 RON | 60 de zile politica de returnare

Rame ochelari de vedere care întineresc- stiluri și sfaturi

Te întrebi dacă cadrele de ochelari te pot face să arăți mai tânără? Cu siguranță pot! La urma urmei, a fi pensionat sau a atinge cerul vârstei nu înseamnă că nu merită să arăți extravagant și elegant.

Și oricum ai nevoie de ochelari pentru vârsta de peste 60 de ani, așa că de ce nu pot fi ultra-stilate și măgulitoare?

Să fim recunoscători la început, pentru că atunci când vine vorba de ochelari, există o varietate fantastică de stiluri de ochelari pentru seniori, care sunt disponibile pentru tine.

Astăzi, în acest articol, sunt aici pentru a te ajuta cu informații legate de toți acești ochelari pentru seniori. Să le cunoaștem mai bine.

Ce cadre pentru ochelari te fac să arăți mai tânăra?

Nu mai trebuie să-ți colorezi părul doar pentru că te face să arăți în vârstă. Poți obține o pereche de rame negre care să-ți completeze părul gri și să-ți facă un stil pe care chiar și tinerii și-ar dori să îl aibă.

Indiferent de caz, asigură-te că alegeți culoarea potrivită.

Alege o culoare care se potrivește și cu culoarea părului și cu tonul pielii. De exemplu, dacă ai un ton cald al pielii, poți merge cu rame roșii. Cei cu tonuri de piele reci pot merge cu o culoare precum albastru și argintiu.

Rame negre

Să începem cu începutul! Negrul este o culoare foarte versatilă.

Indiferent de vârsta ta, indiferent de ceea ce porți, dacă părul tău este blond, alb sau negru. Și indiferent dacă ești pregătită pentru o petrecere sau un eveniment formal. Ochelarii negri sunt cei mai buni dintre toți. În plus, aceștia sunt printre cei mai des purtați ochelari de vedere pentru părul gri.

Rame supradimensionate

Aceștia sunt ochelari de vedere destul de potriviți pentru persoanele în vârstă, datorită faptului că te ajută să ascunzi semnele faciale care îți dau vârsta.

Aceste rame concentrează atenția oamenilor asupra frumosului tău set de ochi și nu a bagajelor sau a ridurilor din jur.  În plus, cadrele supradimensionate sunt noi în tendințe din ultimii ani. Din fericire, ochelarii supradimensionați au toate formele. Dacă ai o față rotundă, alege cadre pătrate. Dacă ai obraji ascuțite și o față tivită că o tăietură pătrată sau diamantată, poți opta pentru ochelari rotunzi supradimensionați. Atunci când alegi o culoare, asigură-te că se potrivesc cu culoarea părului.

Ochi de pisica

Ochii de pisică au o atingere feminină, ceea ce îi face capabili să adauge elementul tinereții la fiecare femeie. Acești ochelari pentru seniori au capacitatea de a-ți evidenția pomeții. Inutil să spun că perechea arată impecabilă pentru persoanele cu fețe rotunde și obraji mai bine definiți.

 Ochelari de culoare albastră

Cadrele de culoare albastră fac cei mai buni ochelari de vedere pentru părul gri. Deci, dacă părul tău devine gri, nu mai fi jenată de asta.

Este timpul să-l etalezi cu ochelari de vedere nuanțați reci, cu culoarea albastră pe jante și tâmplele care completează culoarea gri. Indiferent dacă ești bărbat sau femeie, culoarea albastră este potrivită pentru tine. Mai mult, merge bine cu multe ținute și poate fi găsit și în orice stil de rame.

Rame cu aspect îndrăzneț

Un lucru care diferențiază bătrânii de tineri este că majoritatea persoanelor în vârstă arată plictisitor, cu ochelari legați de lanțuri și haine de modă veche. Nimic în neregulă cu asta dacă este confortabil pentru ține.

Dar dacă îți faci griji cu privire la aspectul tău și dorești să arăți mai tânără, trebuie să arăți interesant. Încearcă stilurile de ochelari pentru seniori care au o formă diferită. Nu dreptunghiul obișnuit sau perechea fără margini pe care o poartă mulți oameni. Optează pentru culori precum roșu, verde, auriu și argintiu care te ajută să ieși în evidență. Dacă dorești, poți experimenta și forme neobișnuite, cum ar fi ochelarii în formă de octogon.

Ochelari rotunzi

Acum te poți întreba de ce îți sugerez să mergi cu cadre rotunde. Nu sunt percepuți că plictisitori fiind o formă atât de populară în mod tradițional?

Ei bine, asta este magia lor

Nu scapă niciodată de topurile tendințelor, ceea ce îi face potriviți pentru oricine și pentru toată lumea, indiferent de ce epocă este. În plus, ochelarii rotunzi sunt, de asemenea, preferați de persoanele în vârstă datorită formei lor uimitoare. La urma urmei, îi ajută pe oameni să se concentreze asupra ochilor lor și nu asupra liniei părului care se retrage. Că orice alte tipuri de rame de pe listă, în timp ce alegi culoarea ochelarilor, trebuie să ai în vedere tonul pielii și culoarea părului.

Sfaturi bonus de care trebuie să ții cont atunci când porți ochelari pentru a arăta mai tânără.

Poți chiar să îți învingi sinele mai tânăr atunci când vine vorba de aspect, dacă ai în vedere următoarele sfaturi atunci când vine vorba de utilizarea ochelarilor că o declarație de modă.

Folosește un ruj

Vezi când porți ochelari, atragi atenția oamenilor asupra ochilor tăi minunați. Cu toate acestea, este necesar să echilibrați estetică pe partea inferioară a feței cu o culoare a buzelor. Acest lucru este necesar în special în cazurile în care porți o pereche de cadre încântătoare. Dacă îți place machiajul, această este și șansa ta de a-ți amplifică aspectul cu machiaj special pentru femeile în vârstă.

Evita lanțurile

La fel că aviatorii, lanțurile de pe ochelari de vedere sunt, de asemenea, un semn al vechii școli. Ele sunt destul de confortabile și, uneori, elegante, dar nu și pentru cei care vor să arate mai tineri.

Evita cadrele clare și fără margini

Din același motiv pe care l-am menționat când vorbim despre stilul vechi, trebuie să eviți cadrele clare și fără margini.

Ochelari transparenți și limpezi

Nu au nicio culoare și, prin urmare, nu au capacitatea de a distrage atenția oamenilor de la ochii, de la  riduri, pleoapele căzute, fața turtită și linia părului care se retrage.

Deci, îți dau cu ușurință vârsta și nu-ți oferă nicio șansă să arăți mai tânăra, oricât de tânăra ai fi la inimă. Cadrele simpliste, fără nimic ciudat în privința lor, vor arăta bine doar dacă le împerecheați cu ținute care aduc la masă vibrații tinere.

Utilizează ochelari care au un strat anti-orbire și anti-UV.

Nu poți arăta mai tânăra până nu te simți mai tânăra. Și pentru a simți asta, viziunea ta joacă un rol imens. Dacă ai probleme cu soarele sau cu strălucirea, există șansa ca oamenii să îți spună că ochii tăi au îmbătrânit.

Așadar, ai grijă de ochi cu un strat anti-orbire și anti-UV pe lentile, pentru a evita orice probleme oculare și pentru a te simți la fel de tanara pe cât arătați.

Utilizează ochelari de lumină albastră, dacă este necesar.

Cu cât te comporți mai modern, cu atât vei arăta mai tânăra. Și ochelarii cu lumină albastră îți ușurează acest lucru. Au fost în tendințe în aceste zile, în special din cauza creșterii utilizării ecranelor din jurul nostru. Acești ochelari îți pot proteja ochii de lumina albastră dăunătoare emisă de ecranele smartphone-urilor, laptopurilor și televizoarelor.

Știu că o repet din nou, dar merită.

  • Trebuie să te simți tânăra din inimă pentru a arăta așa.
  • Dar nu vei putea face asta dacă ești în permanență stresată.
  • Acesta este lucrul despre stres, se încurcă cu hormonii în așa fel, încât este vizibil în comportamentul tău, în sănătatea ta și chiar în ochii tăi.

Deci, încearcă să rămâi fără stres.

Descoperiți colecția modernă de ochelari de vedere

făcute pentru a se potrivi pentru orice dispoziție.