Tehnologia lentilelor

Ce îl face pe Muunel diferit de alte firme de optică de pe piața?

Există mai multe soluții de filtrare a luminii albastre, dar nu toate sunt create la fel. În general, lentilele de filtrare a luminii albastre limpezi utilizează un strat de acoperire sau ceea ce este cunoscut sub numele de lentile UV400 sau UV 420. Ambele lentile filtrează lumina în special de la 400-420nm. Cu toate acestea, Muunel filtrează 40% din întreaga gamă și aproape 100% dintre cele mai impactante lungimi de undă (380 – 440nm). În plus, dispozitivele digitale emit lumină albastră în cea mai mare abundență la 455nm. Concurenții filtrează ~ 2% la acest nanometru, Muunel filtrează ~ 30%.

Motivul pentru care suntem mai eficienți este modul în care lentilele noastre filtrează lumina albastră. Incorporam o lumină albastră naturală care filtrează pigmentul ocular în obiectivul nostru. Acest lucru îi face echilibrul perfect între o soluție practic clară și eficientă. De asemenea, are avantajul suplimentar de a bloca și razele UV! De asemenea, aplicăm o acoperire AR premium, pentru a bloca ~ 100% din strălucire. Lumina albastră și strălucirea sunt două motive masive pentru simptomele tulpinii digitale a ochilor, cum ar fi oboseala ochilor, durerile de cap, ochii uscați și vederea încețoșată.

Credem că lentilele Muunel sunt echilibrul perfect între o lentila practica clară și frumoasă și o soluție eficientă de filtrare a luminii albastre. Am făcut cercetarea, astfel încât să nu existe dubii! Consultați paginile noastre despre tehnologia lentilelor pentru informații suplimentare.

Există efecte secundare?

Nu, nu există efecte secundare negative!

Ochii noștri nu au evoluat niciodată pentru a privi ecranele toată ziua, așa că lentilele noastre filtrante Blue Light vă fac o favoare și vă permit să aveți timp de ecran mai confortabil și mai productiv. De fapt, dacă purtați lentile care nu sunt mărite, atunci este bine să purtați Muunel atât în ​​interiorul, cât și în afara biroului!

Cu toate acestea, dacă ați decis mărirea (dacă este +.25 sau o lentila de citire), atunci vă recomandăm să folosiți ochelarii doar pentru vizualizarea la distanță mică. Indiferent de mărire, însă, ochii tăi nu vor deveni dependenți de efectele pozitive ale Muunelului tău!

Am nevoie de mărire?

Mărirea nu este cu siguranță pentru toată lumea. Cei mai mulți dintre noi suntem în întâlniri sau vorbim cu un coleg intermitent pe tot parcursul zilei, oferindu-ne ochilor pauze temporare de pe ecran. Dacă acest lucru sună ca dvs., lentilele care nu sunt mărite pot fi cele mai bune pentru dvs.

Dar, dacă ești lipit de ecran și te găsești încovoiat și străbat, atunci te poate ajuta. Mărirea opțională +.25 ajută mușchii ciliari ai ochilor să lucreze mai puțin atunci când petrece ore întregi lipite de ecran (gândiți-vă: codificatori, analiști, designeri).

Dezavantajul măririi este că, dacă interacționați cu mediul dvs. și vă păstrați ochelarii, ar putea provoca iritații și dezorientări altfel fără precedent (totuși, unii clienți nu experimentează acest lucru).

Încă nu sunteți sigur? Trimiteți-ne un email la [email protected]